Brugerbetingelser

TippyBear

"BilboDesigns" (herefter "TippyBear") ejes og drives af virksomheden BilboDesigns, Langerhusevej 5A, 7673, Harboøre, Danmark, CVR. nr. 36676280.

Samtykke

Enhver person der opretter en profil på https://tippybear.com er herved indforstået at have læst og forstået betingelserne, og vil i det følgende blive betegnet som "kunde".

Ved oprettelse på TippyBear erklærer du at være mindst 13 år gammel, og du er dermed også forpligtet til at indsende sandfærdige oplysninger i overenstemmelse med dansk lovgivning. Når du registrerer dig i vores database giver du lov til at TippyBear og TippyBear's frivillige må se alle dine oplysninger som f.eks. navn, telefon nummer, e-mail adresse, kontooplysninger, indkomst, land, brugernavn mm. Ydermere må data deles offentligt, dette er til blandt andet for at kunne vise ting såsom seneste donationer, top donor, højeste donationer, men også til brug til at kunne informere kunderne om fremgangen af TippyBear ved hjælp af statistikker og nøgletal. Fravigelse af dette kan medføre suspension fra vores hjemmeside uden varsel. Det er ikke tilladt at oprette profiler på vegne af en anden person, samt heller ikke tilladt at have mere end én profil.

Ændring af betingelserne

TippyBear forbeholder sig retten til at ændre, tilføje eller slette dele fra både brugerbetingelser, handelsbetingelser, privatlivspolitik, cookiepolitik og Anti-Money Laundering poltik på ethvert tidspunkt. Sådanne ændringer, tilføjelser eller sletninger træder i kraft straks efter meddelelse herom, som vil blive distribueret/oplyst gennem vores sociale medier. Dette er grundet vores forretnings- eller juridiske uddybninger/behov kan ændre sig over tid og det derfor er stærkt relevant, at kunne opdatere vores retningslinjer herefter.

Betingelser for konto

Du skal være 13 år eller ældre for at oprette en profil på TippyBear.

Ved at give os din e-mailadresse giver du os mulighed for at kontakte dig i henhold til hvis du har glemt din adgangskode og du giver os samtidig tilladelse til at sende dig nyhedsbreve el.lign.

TippyBear forbeholder sig retten til at slette og/eller ændre din konto uanset om den er i overenstemmelse med vores betingelser eller ikke. Dette indebærer blandt andet hvis kunden har henvendt sig til support og beder om at opdatere kontoen eller ved underretning om brud på betingelser, kan konti også blive ændret eller i væreste tilfælde slettet.

Det er kundens eget ansvar at sørge for, at de oplysninger, der fremgår af kundens profil er opdateret og korrekte. TippyBear kan derfor ikke holdes ansvarlig for information, herunder fakturaer, notifikationer og anden relevant information, der ikke når frem til kunden som følge af mangelfulde oplysninger om kunden.

Det er ikke tilladt at registrere sig med krænkende, stødende, racistiske eller nedgørende oplysninger.

Sletning af donationer

Ved sletning af donationer som har en gennemført betaling som status, anses disse sletninger som en donation til TippyBear. Slettede donationer kan ikke genskabes eller refunderes.

Følgende scenarier kan ske ved sletning i diverse stadier:

Afventer betaling Her er betalingsprocess oprettet og afventer at forbrugeren færdiggør processen. Hvis transaktion slettes her, kan man risikere at forbrugeren færdiggøre processen og pengene går direkte til TippyBear.

Ikke udbetalt Her er betalingsprocessen færdiggjort og afventer hævning fra kontoindehaveren. Hvis transaktion slettes her, vil dette betragtes som en donation til TippyBear.

Under udbetaling Her er anmodning om udbetaling sat igang og transaktion kan ikke slettes.

Udbetalt Her er transaktionens udbetalingsanmodning blevet gennemført og afventer kun bankens overførsel. Her kan transaktionen ikke slettes.

Test Dette er en test transaktion. Kan slettes og har ingen konsekvenser.

Udbetaling

Ved udbetaling kræves der et beløb. Dit personlige beløb kan ses ved hævning under donationer, dette kan variere fra bruger til bruger.

Yderligere spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores brugerbetingelser, kan du altid kontakte TippyBear via vores kontakt side eller skrive til os på mail: casperpvp@gmail.com.

18. August 2022